Search
۱۴۰۳-۰۹-۰۴
  • :
  • :

پیش‌بینی تاثیرات رایانش ابر بر زندگی انسان‌ها در ۱۰ سال

پیش‌بینی تاثیرات رایانش ابر بر زندگی انسان‌ها در ۱۰ سال

جان باسو (John Basso) نویسنده سایت InfoWorld، کوشیده است وضعیت رایانش ابری در ده سال آینده را به تصویر کشد و تاثیرات این پدیده بر حوزه‌های مختلف زندگی انسان‌ها را پیش‌بینی کند.

وی با اذعان به این که دنیای فناوری از رشد بسیار سریع و شتابانی برخوردار است، می‌گوید همین باعث می‌شود کار پیش‌گویی با دشواری همراه باشد.

جان باسو بر این باور است که در سال ۲۰۲۶ مردم هنوز درباره ماشین‌های خودران کمی دچار شک و تردید هستند، البته نه به خاطر هوش مصنوعی به کار رفته در آنها بلکه به این دلیل که هنوز هم کنترل بخشی از خودروهایی که در جاده‌ها رفت و آمد می‌کنند در دست انسان‌ها قرار دارد و واضح است که ترکیب رانندگان انسان و ماشین قدری ترسناک به نظر می‌رسد.

در آن زمان، اپل، مایکروسافت و آمازون برای کنترل حمل و نقل عمومی در سراسر جهان اعم از اتوبوس‌ها، تاکسی‌ها و قطارها با یکدیگر شدیداً رقابت می‌کنند و بر همین مبنا برآورد می‌شود تا ده سال آینده بالغ بر ۱۰ میلیون شغل مربوط به صنعت حمل و نقل ناپدید شود و از بین برود.

موضوعاتی همچون حل مشکلات برون سازمانی، یافتن کارکنان ماهر و زبده، کاهش مصرف انرژی و برنامه‌ریزی مجدد تراشه‌های رایانه‌ای برای ارتقاء عملکرد آنها از موضوعات داغ آن سالها خواهد بود.

بر همین اساس ارائه‌دهندگان سرویس‌های ابری می‌توانند هزینه‌های عملیاتی خود را به نصف کاهش دهند.

از سوی دیگر شرکت‌هایی که به رایانش ابری بی‌اعتنا باشند، تاب مقاومت در برابر تقاضاهای روز را از دست داده و کمابیش از بازار حذف می‌شوند.

در سال ۲۰۲۶ در همه جا و در هر صنعت و حرفه‌ای، ما با شدت و ضعف متفاوت، نشانه‌هایی از هوش مصنوعی و اتوماسیون را شاهد خواهیم بود.

جان باسو که به مدت ۲۵ سال به عنوان مشاور ارشد فناوری خدمات‌رسانی کرده، بر این باور است که در سال ۲۰۲۶ «پزشک» به آن صورتی که ما امروزه می‌شناسیم، تقریباً وجود نخواهد داشت زیرا سیستم‌های ابری پیشرفته قادر است کار پزشکان حاذق را انجام دهد.

این سیستم‌ها می‌تواند آزمایش خون افراد، نتایج به دست آمده از اشعه ایکس و مواردی از این قبیل را تجزیه و تحلیل کرده و احتمال ابتلا به بیماری‌های شایع از جمله سرطان را در همان مراحل اولیه تشخیص دهد.

دقت و سرعت این تحلیل‌ها بسیار بیشتر از بررسی‌هایی است که توسط عوامل انسانی صورت می‌گیرد. این‌ها همه باعث می‌شود هزینه درمانی مردم به شدت کاهش یابد؛ خبری کاملاً خوشایند و امیدوارکننده.

منبع: همکاران سیستم




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *