چکیده
در عصر حاضر، دو عنصر دانش و فناوری در سازمانها اهمیت زیادی یافتهاند. گاهی سازمانها به علت آشفتگی اطلاعاتی به شکل غیرآگاهانه دانش و مهارتهای خود را فراموش میکنند و گاهی برای چابکی بیشتر به فراموشی آگاهانه دانشها و مهارتهای خود رو آوردهاند. برخی از فراموشیها برای سازمان مفید و برخی دیگر زیانبار بوده است. فناوری اطلاعات زمینهای را فراهمآورده تا سازمانها برای نگهداشت و فراموشی دانشها و مهارتها از توانایی بیشتری برخوردار شوند. هدف این پژوهش بررسی نقش آمادگی الکترونیکی در فراموشی سازمانی مفید و مضر است. این پژوهش از نظر هدف کاربردی و از نظر روش گردآوری دادهها از نوع پیمایشی است. برای آزمون مدل مفهومی پژوهش، تعداد ۱۰۹ پرسشنامه در جامعه آماری پژوهش (سازمانهای دولتی شهر بوشهر) توزیع شده و فرضیههای پژوهش با استفاده از مدلسازی معادلات ساختاری و نرم افزار AMOS مورد آزمون قرار گرفت. نتایج پژوهش نشان میدهد که میزان آمادگی الکترونیکی بر روی میزان فراموشی مفید دارای تاثیر مثبت و بر روی فراموشی مضر دارای تاثیر منفی است.
نویسندگان : سیدیعقوب حسینی , علی رقیب زاده , امین قائمی
منبع : نشریه مدیریت فناوری اطلاعات
بررسی تاثیر آمادگی الکترونیکی بر فراموشی سازمانی (مورد مطالعه: سازمانهای دولتی شهر بوشهر)
۱۳۹۴-۰۶-۲۸مدیریت فناوری اطلاعات۰
مطلب قبلیبررسی نقش مدیریت دانش در تدوین استراتژی کسبوکار الکترونیک
مطلب بعدیمدل رتبهبندی اعتباری هیبریدی با استفاده از الگوریتمهای ژنتیک و سیستمهای خبرۀ فازی (مطالعۀ موردی: مؤسسۀ مالی و اعتباری قوامین)
مطالب مشابه
-
تبیین عوامل مؤثر بر موفقیت سیستمهای اطلاعاتی: با تأکید بر نقش عوامل سازمانی و یادگیری سازمانی (مطالعهی موردی سازمان صنایع و معادن استان اصفهان)
-
ارائه مدل فرآیندی برای پیادهسازی مدیریت دانش مبتنی بر یادگیری سازمانی در ایران خودرو: نظریه برخاسته از دادهها
-
سنجش آمادگی الکترونیک در معماری منابع انسانی با رویکرد استراتژیک (پژوهشی در شرکت ملی نفت ایران)