Search
۱۴۰۳-۰۹-۰۴
  • :
  • :

کنترل فضاهای مجازی با حرکت چشم امکان پذیر میشود

کنترل فضاهای مجازی با حرکت چشم امکان پذیر میشود

محققان آمریکایی در حال تکمیل یک هدست مبتنی بر ردیاب چشم هستند که به کاربران نوید میدهد بتوانند به واسطه حرکت چشم، فضاهای مجازی را کنترل کنند.

به گزارش شبکه خبری ICTPRESS، در حال حاضر استفاده از هدست های واقعیت مجازی و واقعیت افزوده مستلزم اشاره های دست و یا صوت هستند، اما فناوری ردیاب چشم میتواند براساس حرکت پلک چشم دنیای مجازی را کنترل کند.

شرکت “آی فلوئنس” Eyefluence مستقر در سانفرانسیکو میگوید که فناوری ابداعی محققان این شرکت کاربران را قادر میسازد که قصد خود را از طریق چشم ها به عمل تبدیل کنند و به واقع، در نمایشگر هدست واقعیت مجازی VR و واقعیت افزوده AR تغییرات اساسی و اولین طراحی فناوری تعامل با چشم ایجاد خواهد شد.

گرچه هنوز جزییات فنی چندانی درباره چگونگی عملکرد این دستگاه وجود ندارد، اما شرکت آی فلوئنس ابراز اطمینان کرده است که فناوری ردیاب چشم نحوه تعامل افراد با کامپیوتر ها را تغییر میدهد و آنها را قادر میسازد که از طریق چشم، قصد خود را به عمل تبدیل کنند.

محققان این شرکت اعلام کردند: ایده اصلی این است که تمامی تغییراتی که با انگشتان روی دستگاه تلفن هوشمند انجام میشود، در هدست های واقعیت مجازی و واقعیت افزوده توسط چشم قابل اجرا شود.

نحوه استفاده از فناوری ردیاب چشم به این صورت است که کاربر چشمان خود را برای یافتن شیء و یا آیکون مورد نظر در میدان دید حرکت میدهد و شیء مورد نظر خود را با یک “نگاه سریع” به آن انتخاب میکند.

اصل تعامل با چشم در این فناوری بر پردازش تصویر و الگوریتم های ردیاب چشم تکیه دارد. این فناوری کوچکترین حرکت چشمان را تحت نظر میگیرد و به کاربران امکان میدهد که بدون نیاز به اشارات دست و یا کنترل کننده ها برای انتخاب و یا راهبری، از یک هدست واقعیت مجازی استفاده کنند. بر این اساس، پتانسیل تسهیل بیشتر گردش در جهان مجازی ایجاد خواهد شد. علاوه بر این، رایانه ها به خاطر حذف ابزار جانبی، انرژی کمتری تلف میکنند.

واقعیت مجازی (Virtual Reality) یک فناوری نوین است که به کاربر امکان میدهد با یک محیط شبیه‌سازی رایانه‌ای اندرکنش یا تعامل داشته باشد.
واقعیت افزوده (Augmented Reality) یک نمای فیزیکی زنده، مستقیم یا غیرمستقیم (و معمولاً در تعامل با کاربر است)، که عناصری را پیرامون دنیای واقعی افراد اضافه میکند.

منبع: شبکه خبری فناوری نوین




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *