مرکز تحقیقاتی گارتنر مهمترین پیشبینیهای خود برای سال ۲۰۱۷ میلادی را منتشر کرد و توضیح داد تجربه و تعامل، نوآوری کسبوکار، و تاثیرات ثانویه بر سازمانها از مهمترین اتفاقات دیجیتال در سال پیشرو محسوب میشود.
به گزارش وبسایت Itp، در گزارش نهایی این مرکز گفته شد سال ۲۰۲۰ میلادی بیش از ۱۰۰ میلیون نفر از کاربران جهانی مبتنی بر فناوری واقعیت افزوده خریدهای خود را انجام میدهند و در آن زمان ۳۰ درصد جستوجوهای اینترنتی بدون هر گونه نمایشگر انجام میشود.
پیشبینی شده است در سال ۲۰۱۹ میلادی ۲۰ درصد برندها اپلیکیشن موبایلی خود را کنار بگذارند و سراغ فناوریهای جدیدتر بروند. در سال ۲۰۲۰ همچنین الگوریتمهای فناوری به صورت مستقیم بر بیش از یک میلیارد کارمند در سراسر جهان تاثیر مستقیم برجا میگذارد.
در سال ۲۰۲۱ میلادی ۲۰ درصد از تمام فعالیتهای کاربران جهانی مبتنی بر خدمات یکی از هفت شرکت بزرگ گوگل، اپل، فیسبوک، آمازون، Baidu، علیبابا و Tencent انجام میشود و همچنین پیشبینی شده است در سال ۲۰۱۹ بهازای هر یک دلاری که سازمانها در زمینه نوآوری هزینه میکنند، ۷ دلار برای اجرایی کردن آن سرمایه لازم داشته باشند.
در سال ۲۰۲۰ میلادی اینترنت اشیا باعث میشود درخواست برای استفاده از خدمات ذخیره اطلاعات در مراکز داده کاهش ۳ درصدی را تجربه کند. در سال ۲۰۲۲ میلادی نیز اینترنت اشیا باعث میشود هزینه نگهداری از خدمات مشتریان و سازمانها در سراسر جهان یک تریلیون دلار کاهش یابد.
گارتنر همچنین پیشبینی کرده است ۴۰ درصد کارمندان در سال ۲۰۲۰ میلادی میتوانند هزینههای درمانی خود را به واسطه فناوریهای پوشیدنی مخصوص تناسب اندام پایین بیاورند.
منبع: همکاران سیستم