فناوری شارژ سریع در گوشی هوشمند گلکسی اس ۸ دارای محدودیت است و هنگام روشن بودن صفحه نمایش عمل نمیکند.
فناوری شارژ سریع (Fast charge)، یکی از ویژگیهایی است که در گوشیهای هوشمند جدید به یک استاندارد بدل شده است؛ بنابراین جای تعجبی نیست که شاهد استفاده از فناوری شارژ سریع در گوشی هوشمند گلکسی اس ۸ سامسونگ باشیم. همانطور که اطلاع دارید، گوشیهای قبلی شرکت سامسونگ هم به فناوری یاد شده مجهز بودند.
با این حال، محدودیتی در فناوری شارژ سریع گلکسی اس ۸ وجود دارد که برای سامسونگ یک پسرفت محسوب میشود. طبق گفتهی کاربران در وبسایت Phandroid، ویژگی شارژ سریع گلکسی است ۸ فقط زمانی عمل میکند که صفحه نمایش گوشی هوشمند در حالت خاموش باشد. به این معنی که اگر همزمان با بهرهمندی از ویژگیهای گوشی سامسونگ خواستار شارژ سریع دستگاه باشید، نمیتوانید از گوشی هوشمند محبوب خود استفاده کنید و در صورت استفاده از آن، زمان شارژ دستگاه به میزان شارژ در حالت عادی طول خواهد کشید.
با این حال پسرفت یاد شده به معنی قابل استفاده نبودن گوشی همزمان با شارژ نیست و فقط روی فناوری شارژ سریع دستگاه تاثیر منفی خواهد گذاشت. با این اوصاف به احتمال زیاد نگران سرعت و زمان شارژ شدن گلکسی اس ۸ محبوب خود هستید. طبق آزمون مدت زمان شارژ باتری که به وسیلهی وبسایت Phandroid انجام شده است، در صورت فعال بودن فناوری شارژ سریع، گوشی هوشمند در ۱ ساعت و ۳۷ دقیقه کاملا شارژ میشود؛ اما هنگام روشن بودن صفحه نمایش دستگاه، این زمان تقریبا دو برابر شده و به میزان ۲ ساعت و ۵۱ دقیقه به طول میانجامد.
البته با نگاهی خوشبینانه میتوان مشکل یاد شده را به خاطر امنیت فیزیکی بیشتر دستگاه و داغ نشدن بیش از حد آن در نظر گرفت. در زمان شارژ سریع، به خاطر افزایش میزان ولتاژ و شدت جریان ورودی به باتری، به طور طبیعی دمای آن اندکی افزایش مییابد. در نتیجه روشن بودن صفحه نمایش به داغ شدن باتری و کل دستگاه دامن زده و ممکن است خطر آفرین باشد. بنابراین شاید بتوان پسرفت سامسونگ در زمینهی شارژ سریع را حتی به عنوان یک جنبهی مثبت هم در نظر گرفت.
اگرچه مشکل یاد شده چندان جدی نیست؛ اما به هر حال اگر دارندهی گوشی هوشمند گلکسی اس ۸ یا گلکسی اس ۸ پلاس باشید، قطعا هنگام شارژ دستگاه تحت فشار بوده و به منظور کاهش زمان شارژ شدن گوشی، مجبور به خاموش کردن صفحه نمایش دستگاه خواهید بود.
آیا فناوری شارژ سریع گوشی هوشمند گلکسی اس ۸ دچار مشکل بوده یا سامسونگ به طور آگاهانه این محدودیت را اعمال کرده است؟
منبع: زومیت