چکیده
امروزه دانش مشتری یکی از مهمترین منابع سازمانها برای نوآوری بهشمار میرود، اما سازمانها برای استفادۀ اثربخش از دانش مشتری باید ظرفیت خود را برای جذب این دانش ارتقا دهند؛ زیرا کسب و استفاده از دانش مشتری بهآسانی امکانپذیر نیست و هر اطلاعات و دانشی منجر به خلق ارزش نمیشود. از این رو، هدفمقالۀ حاضر ارائۀ مدلی برای اندازهگیری ظرفیت جذب دانش مشتری است. بدین منظور در یک پژوهش پیمایشی با استفاده از تحلیل عامل اکتشافی، ابعاد مفهوم ظرفیت جذب دانش مشتری تعیین شد و از تحلیل عامل تأییدی برای تأیید اعتبار مدل استفاده شد. همچنین بهمنظور نشاندادن کارایی مدل، به ارزیابی و سنجش ظرفیت جذب مشتری در یک شرکت فعال در صنعت مواد غذایی پرداخته میشود. یافتهها نشان میدهد که سه بعد ظرفیت کسب دانش مشتری، ظرفیت بهکارگیری دانش مشتری و ظرفیت سازماندهی دانش مشتری با ظرفیت جذب دانش مشتری ارتباط دارد و در این میان، ظرفیت سازماندهی از بیشترین همبستگی با مفهوم ظرفیت جذب دانش مشتری برخوردار است.
نویسندگان : منوچهر انصاری , محمد میرکاظمی مود , حسین رحمانی یوشانلوئی , علی قاسمی
منبع :نشریه مدیریت فناوری اطلاعات
ارائۀ مدلی برای سنجش ظرفیت جذب دانش مشتری (پیمایشی پیرامون صنعت مواد غذایی)
۱۳۹۴-۰۶-۲۸مدیریت فناوری اطلاعات۰
مطلب قبلیاستخراج ویژگیهای کیفی نرم افزارهای تجارت الکترونیکی بنگاه با بنگاه (B2B)
مطلب بعدیطراحی الگوی سرآمدی مدیریت دانش سازمانی با رویکرد مدل سازی تفسیری-ساختاری